Made in Japan

Made in Japan
Από τότε που ιδρύθηκε η SIGMA στην Ιαπωνία τον Σεπτέμβριο του 1961 ο στόχος και το όραμα της εταιρείας ήταν στη δημιουργία εργαλείων για φωτογραφία. Ένας στόχος που μόνο ακατόρθωτος δεν ήταν αφού η SIGMA είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια φωτογραφικών φακών στο κόσμο.
✔️100% στην Ιαπωνία
Όλα τα προϊόντα της SIGMA αναπτύσσονται και κατασκευάζονται προσεκτικά στην Ιαπωνία. Είμαστε απίστευτα περήφανοι που λέμε ότι το 100% των προϊόντων κατασκευάζονται σε ένα μόνο εργοστάσιο στην Ιαπωνία, στην όμορφη περιοχή του Aizu. Αυτό διασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος παραγωγής και επιτρέπει ένα εξαιρετικό επίπεδο τεχνολογίας κατασκευής και ποιοτικού ελέγχου.
Το σύστημα παραγωγής της SIGMA βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία με μια συμπαγή αλυσίδα εφοδιασμού. Πιστεύουμε ότι ένα σύστημα όπως αυτό, συγκεντρωμένο σε μια χώρα και ένα μόνο εργοστάσιο αντί να προμηθεύεται τα φθηνότερα ανταλλακτικά από όλο τον κόσμο, είναι ουσιαστικός παράγοντας για τη δημιουργία μοναδικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η απόλυτη επικοινωνία που κατέστη δυνατή χάρη στην εγκατάσταση του εργοστασίου, των κεντρικών γραφείων και της αλυσίδας εφοδιασμού στην Ιαπωνία, επιτρέπει γρήγορη και σχολαστική ανάπτυξη προϊόντων.
➡️Διασφάλιση ποιότητας και απόδοσης που ξεπερνούν τις προσδοκίες
Η SIGMA, επιμένει στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής για κάθε προϊόν . Δημιουργεί προϊόντα με ποιότητα που να διαρκεί. Παράγει περίπου 500 διαφορετικές παραλλαγές φακών στο εργοστάσιό στην Ιαπωνία, παράλληλα με άλλα προϊόντα, όπως τις φωτογραφικές μηχανές και τα αξεσουάρ . Αυτό καθιστά πολύ σημαντική την ομαλή λειτουργία της παραγωγής.
Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση και οπτική εμφάνιση καθενός από τα προϊόντα της SIGMA. Για παράδειγμα, εξαρτήματα των προϊόντων που δεν μπορούν να χειριστούν ικανοποιητικά οι μηχανές, δέχονται τις τελευταίες πινελιές με το χέρι, από τους ανθρώπους του εργοστασίου. Κάθε μεμονωμένος φακός που έχει αποσταλεί από την εισαγωγή της SIGMA Global Vision από το 2012 έχει μετρηθεί και ελεγχθεί η ποιότητα με το A1 έτσι ακριβή δεδομένα μέτρησης για κάθε μεμονωμένο φακό αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία.